Torsdag.

Skoldagen var bra, spanska provet gick mindre bra.
Handlade mat till på lördag och även dricka, kollade film när jag kom hem och pluggat lite matte.
Imorgon är det fullt upp, godnatt!

Film: Ego.

Handling: För 25-årige Sebastian handlar allt om yta och utseende. Livet är fyllt av party, pengar och one-night stands. Han har aldrig utmanat sig själv, vare sig det gäller drömmen om en musikkarriär eller kanske framförallt den riktiga kärleken. När allt går som bäst i hans ytliga liv råkar han ut för en olycka som leder till att han blir blind. En helt ny värld öppnar sig, eller rättare sagt stänger sig.När han ser allt i svart så kliver den personliga assistenten Mia in i hans liv, en tjej han i vanliga fall inte skulle ägna någon som helst uppmärksamhet. Hon blir den första som lyckas öppna hans ögon för det som är viktigt i livet, men när Sebastian upptäcker att Mia inte är den han egentligen trodde får ytligheten en helt annan mening.
 
Denna filmen var verkligen så som jag hade tänkt mig, han Martin Wallström är ju snygg.. Eller ja, i filmen. 
Den är verkligen sevärd! :-D
 
 

Att jag aldrig lär mig.

Skoldagen helt okej, drog hem innan sista lektion då jag fick jätte ont i huvudet. Har varit så till och från hela eftermiddagen. Allergin blir värre, halsen kliar, näsan snuvig och ögonen svullna och röda. BLÄ.
Har varit alldeles för trött för att plugga, vilket jag ångrar att jag inte tvingade mig själv till. Jättestort spanska prov imorgon och vad kan jag? Ingenting. fanfanfan.
Står även i beslutångest om jag ska hjälpa till på karnelevalen eller inte, varför ska jag alltid ha så svårt att bestämma mig?
Mycket som snurrar runt i tankarna och är stressad nu i det sista, kan hända att bloggen får lida lite.