Disney filmer.

Har verkligen inte orkar uppdatera de senaste dagarna. Men i måndags och tisdags var jag i skolan och sedan jobbade jag med Felicia på kvällen och sov där till onsdag. På onsdagen hade vi skridskor på idrotten vilket var rätt kul faktiskt och sov hemma på kvällen vilket var riktigt skönt. Igår var det sista skoldagen och den var riktigt dryg, firade Pam på kvällen käkade tårta och pizza osv. Sov till halv tolv eller något idag, skönt att sova ut. Vi hade studiedag idag så en extra helgdag va skönt. Städade hela lägenheten, duschade och har varit hos Johanna hela kvällen. Först så chillade vi bara, åt tacos och lite sånt. Sen kom Amanda, Jossa och hennes pojkvän, de förfestade och lite sådant och så drog de till höganloft för en timme sedan. Tänkte kolla på lite filmer nu för har ändå inget bättre för mig. Är så jävla festsugen men är ju förfan inte 18 ännu och vill ej dra på en annan fest jag va bjuden på helt själv. Usch för livet ibland haha.
 
 

Bakissöndag!

I fredags slutade jag 11:30 men var kvar i skolan till klockan tre. Sedan gjorde jag inte alls mycket, men Hanna kom till mig, sen drog vi till ICA och handlade massa och gick hem till henne och kollade på film osv. 
Igår så drog jag till Elin på förfekke och efter det till Janinas 18års fest. Va där en timme sen skulle alla dra ut och det var dessutom inte askul där. Drog tillbaka till Elin sen igen och har kollat på Greys sen nio i morse. Ska nog ta ett bad och sånt sen.
Jobbar imon och på tisdag så vet ej om uppdateringen kommer bli bättre! :-) Greys och plugg.

Jobbade efter skolan i måndags, sov sedan hos Felicia, vi tog en sovmorgon igår och efter skolan gick jag hem till Melania tills mamma hämtade mig. 
Idag var det en seg skoldag, snabbmöte och har sedan dess legat i sängen, kollat på greys och pluggat till svenska provet imorgon :) 
Imorgon är det skola, jobb och sedan sova hos Felicia. Om jag fortfarande inte uppdaterat så blir det nog en lugn helg denna gången också!!