Halmstad imon.

Mina dagar har bestått av alkohol på Johannas altan med massa olika människor och sena nätter. Vi har badat en del också och dödat getingar med pizza. Var även på bio idag sex tape med Johanna, Elin, Hugo och Pontus. Imorgon åker jag och Johanna ner till Halmstad, checkar in på hotell, på fredag kommer Hanna ner och då ska vi fira att hon blir 18. 
Sunday

Sitter hos Johanna just nu och har precis kollat på In Time helt okej film, snygg Matt Bomer och Justin Timberlake är med. Har förtärt rätt mycket alkohol sen vi kom tillbaka till Gislaved. Johan och hans vänner kom till Johanna en dag och drack massa, andra dagen kom Hampus, Maho och hans kompis och drack lite. Har även druckit hos Hampus en dag, jag och han satt uppe till fyra och bara snackade. Igår var jag var jag hos Elin, käkade pizza och glodde på film, åkte lite roadtrips, satt hos Sara och kollade på branden vid kommunhuset, åkte förbi sigges en snabbis och har aldrig sett så många bilar på den parkeringen. 
Har även köpt en ny mobil om jag ej visat det, min pajade helt och orkar inte vänta flera månader på sexan så köpte en guldig 5s. Har inga bilder från dessa dagar på mobilen så får visa dem när jag är hemma :) 
 

Så kär