Shopping och jobb.

Var i Jönköping i tisdags med mamma, Sandra och Mia. Fick med lite småsaker hem. Jobbade igår kväll och fick börja på ett nytt företag som Johanna och Camilla fixat åt mig. <3
Så började där idag och ska vara där två veckor framöver vad jag vet än så länge. Jobb imorgon med sedan blir det förhoppningsvis Harrys! 
Världens sämsta bilder som vanligt, men ska försöka med outfit bilder så kanske ni kan se bättre bilder på kläderna framöver.
Riktigt bra midsommarhelg.

Började med att jag, Johanna och Melania tog tåget ner till Halmstad och mötte upp Simon. Softade i lägenheten ett tag. Sedan fixade vi oss och drack lite, träffade massa utav Simons kompisar som hade fixat någon grej där alla samlades och drack. Drog ut till stan med allihop och slutade med att vi umgicks med Gislavedsfolk. Riktigt kul kväll!
Åkte hem på lördagen men alla ångrade sig, så vi åkte tillbaka och festade igen. Inte lika mycket folk ute och därför inte lika roligt som på midsommarafton. Åkte hem igår och då träffade jag Elin en snabbis, skulle egentligen jobbat med, men så blev det inte. Var iallafall jätteskönt att få äta vanlig mat, det ända vi har levt på har varit donken, hahah..