27 mars.

Mina dagar har bestått av skola, gym och plugg. Idag var vi i Jönköping på uf mässa i skolan, rätt trevligt faktiskt. Åkte och handlade med mamma efteråt och var även hos Tobbe någon timme. 
Vi kollar just nu på film, En kvinnas hämnd
Ska plugga teckenspråk sen och imorgon är det äntligen fredag. Men vet inga planer inför helgen dock. 


Inte asbra uppdatering.

Men jag orkar inte. Mått dåligt sen i torsdags, blev lite feber både tors-fre. Då jag och tjejerna spenderade vår fredagskväll hos Simon + några till. Hade trevligt, även om jag mådde värre än någon annan människa på jorden. 
Mådde bättre på lördagen, körde lite med mamma och på kvällen drack jag och massa hos Johanna, väldigt kul kväll. Längesen som jag verkligen drack också, så det gjorde allt ännu roligare. 
Melania sov hos mig och vi chillade hos mig hela förmiddagen. Började kolla på Orange is the new black också, rätt bra serie. Senare på kvällen pluggade jag hos Johanna, spelade sedan kort med henne Amanda och jossa. 
Idag har jag softat i skolan, gymmat, varit hos Johanna, hjälpt mamma med all mat för vår frys har gått sönder, träffat Melania och Elin en snabbis. Kom precis ur duschen och ska sova nu. 
Uppdaterar jag inte imorgon så är jag iallafall i skolan, ska sedan på ärenden med mamma, gymma och plugga!