2014-10-30

Igår cyklade jag och Elin upp till gymmet och körde ett pass. Märkte att jag imorgon måste ändra ganska mycket på schemat, känns inte som det tar längre. Kollade några avsnitt av New Girl, hämtade mina Johnnysar som har varit och snyggat till sig lite under helgen, sedan bakade jag några muffinsar inte blev ett dugg goda. Sov hos x och det resulterade till att jag varit vaken hur länge som helst just nu och är jätteseg.
Johanna och Elin kom förbi en stund på förmiddagen, har därefter bakat chocolate chip cookies i brist på annat.. Nu väntar jag på att mamma ska komma hem från jobbet så jag kan åka och hämta en grej hos Elin och sedan träffa henne en snabbis. Kanske går ut och går med Sandra också, annars blir det sängen tidigt :-)
 


 

Bra och lugn helg.

Har haft en väldigt skön helg, färgade håret i fredags hos min faster och när vi kom hem till min pappa på kvällen så somnade vi nästan direkt. På lördagen så åkte jag och Elin med min faster och shoppade, hälsade på min kusin och på kvällen fick jag även träffa farmor. 
I söndags kom vi hem runt 14.00 och då gjorde jag absolut ingenting. Blev riktigt rastlös så åkte hem till Elin för att testa sminkning till Halloween. Igår låg jag bara i min säng hela dagen och fick ingenting gjort, men idag har jag hunnit med att städa hela lägenheten, gå ut och gå en långrunda, lagat mat och kollat några avsnitt av New Girl. 
Ska troligen träffa Hanna om en stund, sedan ska jag kolla på ''Inte OK'' och efter det så är det läggdags för min del. 
 
Bild från shoppingen. Rosa stickad tröja från Ginatricot, orange träningströja och ögonskuggor från H&M, schampo, balsam, bodyscrub och torrschampo (från märker batiste) från dollarstore.

 

Friday!

Låg bara hemma i onsdags efter skolan och gjorde absolut ingenting, sov hos x iallafall och igår efter skolan åkte jag upp till Lisa Design en snabbis och skulle fixa lite saker, blev sedan en tripp till Elin för att hjälpa henne packa och titta på American horror story, kom hem strax innan åtta och glodde på lyxfällan. Bara för att några från Gislaved skulle vara med. 
Johanna kom till mig efter hon hade jobbat så tog vi några cigg, testade halloweendräkterna igen och bara låg snackade i min säng. Sitter på svenska lektion nu och ska strax få lite rast innan samhällen börjar. Slutar efter det och då ska jag ner till gymmet och köra ett konditionspass, därefter cykla hem jättefort för att hinna duscha, äta, packa och städa allt. Sedan kommer Elin och hämtar upp mig och då ska vi göra lite ärenden innan vi åker mot Vetlanda! :-)