Idag är jag lost.

Idag är jag väldigt lost, nästan för lost och på detta så går ingenting i min väg. Började med att det blev en del inställda lektioner, min dator håller på att paja totalt samtidigt som jag glömde av min körlektion och att jag skulle ta närvaro på svenskan.. 
Kommer garanterat inte sluta speciellt bra när jag ska till Sigges ikväll, kommer väl tappa bort mig själv och allt annat. Det är skönt att jag snart tar helg iallafall. Dock ska jag plugga, plugga och plugga.. För nästa vecka blir det fullt upp.


Snabbare än beräknat!

Tänkte att jag kunde uppdatera nu medan jag väntar på att Ex on the beach skall börja. Har redan hinnit bocka av religionsprov, redovisning på engelskan & snart kan jag bocka av svenska talet för denna veckan. 
Känns riktigt skönt även om det är plugg som gäller hela helgen. Har dessutom hunnit med att övningsköra, träffat Kicki och Mange samt ett bråk med min engelska lärare och sett ett nytt avsnitt på stalker. Väntat på det i flera månader. Funderar på om jag ska dra till sigges på torsdag eller inte, sån beslutsångest.

Något positivt med det hela är att jag också bokat till klipp + färg och fixa ögonbrynen innan studenten. Ska bara fixa en exakt tid till naglarna sen är nästan allt klart! ÅH.