och så var det söndag igen...

Vaknade för ett bra tag sedan men har legat och dragit mig fram till nu. Veckan som varit har varit lugn som alla veckor nu förtiden. Förra söndagen umgicks jag iallafall med Madde, Sanna, Eric, Emil och Linus. Vi var en sväng hos Max och hälsade på, sedan grillade vi lite hos Eric och bara softade. Hängde med Elin till Mio i tisdags och kollade runt. I onsdags åkte jag, Elin, Marcus, Johanna och Duy till Gekås, fick med mig en tjocktröja hem (vilket var på tiden, då jag inte direkt äger någon), lite småsaker såsom puderborstar, schampo och balsam, fotoalbum till mina bilder osv.
Rök på feber natten mellan torsdag och fredag, så har bara tagit det lugnt hela helgen. Nu imorse hade den sjunkit en del och förhoppningsvis är den helt borta inom någon timme. Nu ska jag kolla lite på pretty little liars :)
 Video - Bråvalla 2015.

Vissa videosar är jättedåliga och jag var väldigt dålig på att ta bilder, så blev bara videos. Skulle lagt in detta för längesedan.. Men som man brukar säga, bättre sent än aldrig. Såg även nu att det ibland blir helt knasigt i videorna. 
 
 

Saturday

Veckan har varit väldigt lugn, har bara softat runt. Igår var det iallafall fest i Värnamo, vi va ett gött tjej gäng hos Felicia där vi satt och snackade massa skit. Idag är jag däremot inte kaxig, legat hela dagen i sängen. Får se lite vad som händer ikväll, men blir nog lugnt!