29/3

Denna helgen har varit riktigt bra. Var på Gekås med Johanna, Melania och Felicia direkt efter skolan. Elin kom hem så vi har träffats lite. Har festat hos Johanna både fredag och lördag, det har varit väldigt kul båda dagarna. Har även umgåtts med min kusin en stund, hade inte träffat henne på evigheter så det var mysigt!
Idag har jag inte gjort någonting alls förutom att jag har kollat på sex and the city, inte lämnat min säng på hela dagen förutom när jag duschade innan :) Hoppas på en kanonbra vecka. Har inte jättemycket plugg, så ska verkligen fokusera på körkortet denna vecka!Lättnad!

I tisdags efter skolan var jag ute och gick med Sandra, efter det hjälpte hon mig att plugga på körkortet. Softade i skolan hela onsdagen, träffade Madde en stund och åt våfflor.
Idag var jag bara halvdag i skolan, åkte till Värnamo och fikade med mamma. Besökte ortopeden om min hand och vi kom överens om att det blir operation. Måste också sluta röka, annars får jag inte opereras. Ny konstig grej dem fått för sig på sjukhusen. Har hela eftermiddagen pluggat på filosofin och imorgon efter dem på fokus har rättat så är den 100% klar! Har också träffat Johanna och Duy en stund. 
Nu ska jag sova och se fram emot en kanonbra helg :-)