Music monday.

Tänkte att jag skulle börja med detta igen. Just nu vill jag dela med mig av några låtar man blir såååå pepp av och bara vill hoppa runt som en idiot, skrika högt och bara ha hur kul som helst.
  

Första advent!

Och jag har like always inte uppdaterat på evigheter. Men förra helgen var det fullt upp hela tiden, firade Johanna med hennes familj på fredagskvällen. Mamma hade gjort smörgåstårta åt allihop. Upp relativt tidigt på lördagen för att fixa iordning massa innan det blev dop för lille Elias och på kvällen hade Duy, Emelie och Carro ordnat överraskningsfest för Johanna. Där vi hade riktigt roligt. 
Denna helgen har jag varit på Harrys i Värnamo med Johanna där vi hade det asballa kul. På lördagen åt jag julbord med Tobbes familj, vilket var väldans gott. Kvällen spenderade jag med Johanna och Duy hos Pam. Idag åkte jag med mamma och Tobbe till Växjö för att hälsa på min bror. Veckan lär nog bli ganska lugn, jobba ett par dagar osv.  Förövrigt så öppnade dollarstore förra veckan och har varit där lite väl mycket, men knappt inte handlat något haha. Träffade även på Johnny från paradise hotel och han är inte asful.
Ska bli bättre på att uppdatera och har lite grejer på gång, så hoppas på det bäääästa!19 nov

Nu har det återigen gått en vecka sedan jag bloggade. I helgen gjorde jag inte alls mycket, åt mat hos Tobbe sedan gick jag bort till Elin och gjorde inte allt för mycket. Va med Elin i lördags också, vi hade massa mys och kollade på så mycket bättre.
I söndags åkte jag med Johanna och Duy till Jönköping och gick runt lite på ikea. Jobbade i måndags och har varit ledig sen dess, ska iofs upp till jobbet idag på personalmöte. Igår åkte jag och Johanna med Melania till Claudia så Johanna kunde fixa sina naglar och sedan hade vi fyra PH mys. 
 
I tisdags fyllde dessutom min fina vän 20 år. Bjöd ut henne på middag, sedan åkte vi runt lite, hon invigde systemet och blev kvällsfika hos Pam.