elfte april

Hej, long time no see. 
har som vanligt jobbat och slitit på veckodagarna. Inte speciellt spännande. Förra helgen blev ganska lugn, Umgicks med Johanna på fredagen som var barnvakt och åt gomat hos elin på kvällen. På lördagen var det också ganska lugnt, blev några glas vin med Elin och Julia, hotellet och partaj hos en tjej med mycket trevligt folk. 
Denna helgen var också lugn, firade Elin som fyllde år i tisdags och i brist på något att göra under kvällen drog jag och Johanna ner till Carro och drack vin med henne, sanna och madde. På lördagen blev det grillmys hos Elins föräldrar, Johanna, Duy, Lovisa och Gustav. RIktigt trevlig kväll som avslutades på hotellet, med fina vänner. 
 
Jag är ledig hela veckan vilket känns riktigt skönt, dock ska jag jobba hela helgen - natt, dessutom. Men det gör inte så mycket, då jag ändå inte skall göra något. Nu ska jag iallafall börja fixa mig lite snabbt och sedan möta upp Elin för en promenad och senare ska nog jag/vi träffa Johanna och Carro och bara mysa. 


Kommentarer:

1 VERONICA - fashionblog:

Härligt tjejen! :) Kramar fina duu!

2 Fanny:

välkommen tillbaka till bloggen typ ;) åh så skönt att vara lite ledig, jobbigt att jobba helg och natt dessutom! Du får njuta av ledigheten

3 Caroline:

Full fart med andra ord! :)

Kommentera här: