Så bra

Snart är detta året över och då är det dags för lite nya möjligheter. Jag har ca 4 nyårslöften som jag ska se om jag hålla. Min nyårsafton ska spenderas med Madeleine och det gamla goda gänget mitt ute i skogen. Ska bli spännande och se hur det slutar. 
 
Förövrigt hade jag en jättebra julafton med Johannas och hennes familj. Fick jättefina julklappar, bl.a. mina favorit parfymer, böcker, eva solo vinglas osv. blev lite festligheter på kvällen och det var jättekul. Men roligast var det nog på juldagen. Började dagen med lunch hos Tobbes föräldrar, sedan en jätterolig förfest hos Simon och Anna och tillsist en sväng förbi hotellet där det var riktigt roligt!
Mådde inte jättedåligt i måndags men låg i sängen hela dagen ändå, jobbade tisdag och onsdag. Igår var jag hos Johanna och käkade tacos sedan spelade vi monopol, med andra ord och sjuan. Supermysigt och blir nog likadant idag!
 
 

Sammanfattning av 2016.

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? 

Detta året har inte varit speciellt händelserikt för min del, men jag flög för första gången. Ner till Spanien för att hälsa på Felicia vilket var supermysigt! En vecka i värmen med världens bästa vänner, det är inte mycket som slår det. Jag har även fått handla helt själv på systembolaget vilket är väldigt skönt.

 

Hur har ditt 2016 varit?

Detta året har varit bra, inte det bästa men jag ska definitivt inte klaga.

Tror du att 2017 kommer att bli bättre?

Ja, det tror jag. Det är inte helt omöjligt att jag kommer göra saker som jag aldrig gjort innan. Hoppas bara allting går som planerat!

Blev du kär i år?

Nähedu, inte detta året heller. Jag får väl se hur 2017 blir, kanske skulle ta och skaffa mig en pojkvän så jag inte behöver vara den enda singeln i gänget längre ;)

Vilket datum från 2016 kommer du aldrig att glömma?

Min födelsedag även om det inte hände något speciellt och veckan i Spanien. Sedan finns de alltid kvällar/helger man minns lite extra väl för att man hade det så otroligt bra.

Vad är din största framgång 2016?

Att jag under inte ens ett år gick från praktikant på Rosti till att bli fastanställd. Det är inte världens roligaste jobb, men jag tog det på allvar och gör alltid mitt bästa. Vilket har visat sig leda till något hur bra som helst! En stor framgång är även att jag i början av året tog tag i mitt liv och gick ner de där 12 kilona, mindre roligt att jag blev lat sen och sket i allt. Men det blir nya tag 2017!

Bästa köpet?

Tror nog att det är alla mina odd molly kläder, mina skor som blev bestulna och min jumpsuit från H&M. Min iPhone 7+ också!   

 

Vad spenderade du mest pengar på?

Cigaretter och mat.

 

Gjorde någonting dig riktigt glad?

När jag fick skriva på papprena till fast anställning! 

 Vilka sånger kommer att påminna dig om 2016?

 

Vem har du umgåtts med mest? 

Johanna och Duy helt klart. Men har även umgåtts en hel del med Madde, Elin och Sandra. 

Bästa minnet från 2016?
Spanien, Grillkväll hos Sanna, Sannas student. Grilldagar/kvällar med Elin. Roadstripsen med Johanna med massa bra musik! 

 

Är det något du saknat år 2016 som du vill ha år 2017?

FESTIVALER!!!!

Har du haft ett förhållande under 2016?

Ofcourse not :-)

Favoritprogram på teve?

Har nog kollat på TV fem gånger iår. Men jag har flitigt följt Grey's anatomy, stranger things och SKAM. 

Största musikaliska upptäkt?

Drake, Twenty one pilot och sen har jag fastnat för Matoma. 


Vad gjorde du på din födelsedag?

Jag började dagen med en tripp till systembolaget med Elin, drog och käkade pizza med Johanna och Duy. Jobbade andraskift. Där hände det en olycka med en kollega som jag löste och sedan åkte jag hem och sov.  

Finns det något som skulle gjort ditt år bättre?

Festivaler hade gjort mitt år sååå bra och även en egen bil haha.

Vad fick dig att må bra?

Mina underbara vänner och arbetskollegor.

 

Vem saknade du? 

För många.

De bästa nya personerna du har träffat?

Alexandra, Vicki och Olivia utan tvekan! Sedan är det ju mina arbetskompisar också, dem är lite för bra. 

Vad vill du säga till dig själv inför 2017?

Uppnå de målen du har och ditt år kommer bli helt perfekt! Gå din egen väg och låt ingen hindra dig.