17/12

Hallådär!
Helt sjukt vad fort tiden går och vad mycket jag faktiskt hunnit med sedan jag uppdaterade senast. Hjälpte Johanna och Duy med deras flytt för två veckor sedan, det var längesen jag körde så mycket bil. Klantig som jag var också så stukade jag foten, den är fortfarande inte helt okej även om det är två veckor sedan. 
Jag har även hunnit med en tripp till Växjö med Elin, Victor och Sam och där hittade jag endast en tröja och en kofta, nothing special. Två julbord har funnits på schemat, ett med Tobbes familj på Limmareds värdshus och ett med mina fina arbetskollegor. Överraskningsfest för Jossa vilket inte slutade alltför sent för mig och förra söndagen var det pepparkaksbakning med Elin. 
 
Jobbveckorna har rullat på och i torsdags kom chefen förbi och ville ha ett samtal, där han berättar att jag från och med första januari är fastanställd. Blev så otroligt glad och en bättre julklapp kan man nog inte få. Det öppnar så otroligt många dörrar för min del och det känns nästan som att 2017 blir ''mitt år''. 
 
Nu är det återigen helg. Gårdagen spenderade jag med mina favorit framför världens konstigaste film. Idag blir det lite tjejkväll hos Johanna, inte alldeles för sent för min del då det vankas jobb och hockey imorgon! 
 
 

Kommentarer:

1 MALIN:

Vilka härliga bilder :) Kram

2 Yasmine:

Gud va roligt! :) Grattis!!
Bästa julklappen ju!!

3 Amanda:

Tiden går verkligen sjukt fort!!

4 Caroline:

Grattis till fast tjänst, så härligt! :)

Kommentera här: