Sunday funday

Veckan har varit bra, jobbat andra skift. I fredags hade jag frukost dejt med Elin sedan tog vi oss upp till samhället och jag bokade klipptid.På kvällen blev de fest för fulla muggar på harrys i Värnamo med Johanna och Felicia. Hade det riktigt roligt och igår steg vi upp tidigt för en tripp till Göteborg. Hittade absolut ingenting, men blev en god lunch på jensens och ett farväl till Felicia som nu har flyttat till Spanien. Blev en sorglig stund på flygplatsen men man får hälsa på henne så fort det går!
Idag ska jag iväg på kalas och senare ikväll ska jag med Johanna till Pam och ha det mysigt. Blir sängen tidigt ikväll då jag ska upp halv fem imorgon och jobba förstaskift efter sisådär tre veckor. 


Glossybox

Tänkte att jag skulle ge mig på att testa glossybox i några månader för att se om det var något för mig. Fick min första box nu i veckan och blev positivt överraskad. Jag bara älskar alla produkter som var med i denna box, speciellt bodylotionen från Royal Apothic som inte bara luktar gudomligt utan återfuktar riktigt bra. Och ett läppstift och läppenna i ett som har en riktigt fin färg och kan knappt bärga mig innan jag ska ta chansen att testa den!