Fridayyy

Nu har det gått nästan lite för lång tid sen jag bloggade senast, men har inte har haft orken eller något intressant att skriva om. Har jobbat två veckor eftermiddag och en vecka förmiddag på rosti sen jag senast uppdatera och det går riktigt bra, ännu bättre när man jobbar med härliga människor. Har inte gjort så mycket annat, träffat Johanna och haft några spelkvällar. Tror vi spelat yatzy totalt 50 gånger på en vecka. Har träffat Elin någon enstaka gång och även varit ute på en promenad med Sandra. 
 
Varit ledig hela dagen så har bara tagit det lugnt, hämtat ett presentkort på Hestraviken, varit i Anderstorp och sitter nu i soffan och kollar på film. Ska stiga upp runt sextiden imorgon bitti för att fixa mig mot en tripp till Gekås med Marcus och Elin. Hoppas att jag ska hitta lite grejer där nere och att det inte är jättemycket folk. 
På kvällen blir det antingen lugnt eller så blir det fest, allting återstår och ser imorgon när jag kommer hem. :) 


Grattis världens bästa!!

Idag fyller mannen som har allt 32 år. Därför lägger jag ut lite bilder på honom. Som vanligt. Men jag är iallafall jättekär i honom and someday I will meet him and tell him. 

Och såg igår att tiesto blir 47 år gammal idag. That's crazy.


Tips på bra poddar?

Har haft en väldigt lugn vecka, nästan för lugn. Träffade Sandra i onsdags på en morgonpromenad, vilket var riktigt skönt. Har inte gjort så mycket annat faktiskt, bara varit hemma och drygat. Skönt men samtidigt blir man riktigt rastlös. Går ju knappt gå ut i detta vädret, hur mycket snö som helst. Igår träffade jag iallafall Elin, vi var hos hennes föräldrar och spelade monopol. Va hemma väldigt tidigt och kollade på en film och lite sådant. Blir nog lika lugnt idag med, hoppas innerligt att de har skottat runt hela gislaved så man kan gå ut på en promenad annars får jag vänta till måndag innan jag börjar jobba. Ska även laga mat inför hela veckan och planera lite, så har en del att göra ändå som tur är. 
   Har ni några tips på bra poddar? Tänkte nämligen att jag skulle lyssna på det istället för spotify då jag antagligen kommer tröttna på all musik efter en jobbdag. Kommer kännas jättekonstigt att ha på sig mobilen under arbetstid. Men för övrigt är jag öppen för förslag, kan lyssna på vad som helst sålänge det är intressant. Så berätta gärna vilken/vilka som är din favorit(er).