Tips på bra poddar?

Har haft en väldigt lugn vecka, nästan för lugn. Träffade Sandra i onsdags på en morgonpromenad, vilket var riktigt skönt. Har inte gjort så mycket annat faktiskt, bara varit hemma och drygat. Skönt men samtidigt blir man riktigt rastlös. Går ju knappt gå ut i detta vädret, hur mycket snö som helst. Igår träffade jag iallafall Elin, vi var hos hennes föräldrar och spelade monopol. Va hemma väldigt tidigt och kollade på en film och lite sådant. Blir nog lika lugnt idag med, hoppas innerligt att de har skottat runt hela gislaved så man kan gå ut på en promenad annars får jag vänta till måndag innan jag börjar jobba. Ska även laga mat inför hela veckan och planera lite, så har en del att göra ändå som tur är. 
   Har ni några tips på bra poddar? Tänkte nämligen att jag skulle lyssna på det istället för spotify då jag antagligen kommer tröttna på all musik efter en jobbdag. Kommer kännas jättekonstigt att ha på sig mobilen under arbetstid. Men för övrigt är jag öppen för förslag, kan lyssna på vad som helst sålänge det är intressant. Så berätta gärna vilken/vilka som är din favorit(er). 


Kommentarer:

1 Emma:

Brukar lyssna på Ofiltrerat eller Fredagspodden =)

Sv: haha ja jag är också ganska noga med tidpunkter,eller åtminstone typ tid på dagen, om ja ska göra det innan lunch, efter lunch, innan mellis o liknande ;) ha en bra dag!

2 Terese:

Åh vad roligt att spela monopol och se film, mys!


sv: Hihi tack så himla mycket snälla du!! :)
Kram

3 Linn Strömberg:

Har tyvärr inga tips då jag faktiskt inte har lyssnat på en enda (shame on me...)

4 jonna:

Det var det också :)
Filip och Fredrik och Adam&kompani lyssnar jag på. Dom är väldigt bra :)

5 MADDISENJ.SE:

Sjukt dålig koll på poddar just u tyvärr..

6 Ztinas - Motivation att följa dina drömmar:

Jag gillar måndagspepp med hanna och ellinor :)
kram

7 Elin:

Lyssnar inte så mycket på poddar tyvärr :/

Kommentera här: