Sunday Funday

Hallådär!
Förra lördagen blev inte så lugn som jag hade tänkt mig. Umgicks med ett härligt gäng i Gnosjö för att sedan åka ut till Sigges där Miriam Bryant uppträdde. Väldigt roligt kväll som inte slutade allt för sent! Trottsade bakfyllan på söndagen för ett träningspass och sedan bal på eftermiddagen. Jobbat hela veckan och lät denna helgen bli lugn istället. Kollade några avsnitt på nya säsongen av Orange is the new black med Emilie, Johanna och Elin. Lagade kasslergratäng och fruktsallad till efterrätt. En sväng på hotellet och sedan sov jag ut riktigt ordentligt igår. Åkte till Jönköping med Johanna och Duy, vi skulle på bio. Men blev lite sent så vi åt på Pizza Hut, vilket var riktigt gott! Sedan tog vi varsin öl på O'learys och kollade på fotbollsmatchen. 
Idag ska jag bara ta det lugnt, massa seriemys ska jag ha och bara softa. Ska troligen inte jobba på hela veckan vilket känns ganska surt, men samtidigt otroligt skönt. 
Saturdayyy

Hejsan!
Har som vanligt inte orkat uppdatera. Haft ett par bra veckor, med massor av jobb. Förra helgen var det långhelg, då firade vi Sanna som tog studenten och det var riktigt roligt. God mat, mycket dans, alkohol och väldigt roliga människor. Blev filmkväll med Elin på lördagen och massa(!!) godis. På söndagen åkte jag, Elin, Victor, Adam och Sam ut till Victors stuga för att åka flotte, grilla och bara softa i solen. På kvällen blev det lite vin med mina härliga vänner. På måndagen blev det sol och bad ute vid sjön, vilket var ett mysigt avslut på helgen. 
 
Efter en veckas jobb så blir det skönt med en lugn helg. Började med att jag och Elin körde Johanna och Duy på fest och avslutade med film under kvällen. Hoppas dagen blir minst lika lugn idag. 
Happy birthday to me

Idag fyller jag 20 och det firade jag med att gå till systemet!! Skönt att äntligen kunna handla där själv utan att be alla andra :)