Sunday Funday

Hallådär!
Förra lördagen blev inte så lugn som jag hade tänkt mig. Umgicks med ett härligt gäng i Gnosjö för att sedan åka ut till Sigges där Miriam Bryant uppträdde. Väldigt roligt kväll som inte slutade allt för sent! Trottsade bakfyllan på söndagen för ett träningspass och sedan bal på eftermiddagen. Jobbat hela veckan och lät denna helgen bli lugn istället. Kollade några avsnitt på nya säsongen av Orange is the new black med Emilie, Johanna och Elin. Lagade kasslergratäng och fruktsallad till efterrätt. En sväng på hotellet och sedan sov jag ut riktigt ordentligt igår. Åkte till Jönköping med Johanna och Duy, vi skulle på bio. Men blev lite sent så vi åt på Pizza Hut, vilket var riktigt gott! Sedan tog vi varsin öl på O'learys och kollade på fotbollsmatchen. 
Idag ska jag bara ta det lugnt, massa seriemys ska jag ha och bara softa. Ska troligen inte jobba på hela veckan vilket känns ganska surt, men samtidigt otroligt skönt. 
Kommentarer:

1 CAMILLAESI:

härliga bilder :D Så kul att ni såg Miriam Bryant också :D

2 Gabriella :

Åh såå gott det ser ut!!

3 Amanda Jona [SPONTAN]:

Åh vad det där såg gott ut!

4 Caroline:

Seriemys är ju så härligt! :)

5 Emma:

åh men vilka underbara bilder, hur gott??? och kan vara skönt att få lite ledigt även om man hoppats på jobb, passa på o njut! =)

sv: jag kan verkigen rekommendera dig att köra på smyckena, du kommer inte ångra dig :D

6 Caroline:

Men muuums!

7 N A T H A L I E :

Åh va gott!!

8 Amanda:

Åh vad kul att se Miriam bryant live!! :)

9 ♫♪ sandra:

gott!

Kommentera här: