30 mars

Hallihallå!
Här var det lika dålig uppdatering som vanligt. Förra veckan jobbade jag som vanligt, körde hem lite folk i torsdags. Jag jobbade till elva medan alla andra festade för fulla muggar. Helgen var lugn, spenderade min lördag i jönköping med Elin och Madde. Fick med mig en kappa hem och lite underkläder. På kvällen drack jag lite med Madde, Sanna och det härliga gamla gänget. Söndagen blev det återigen lite alkohol, trevligt as usual.
Låg hemma hela måndagen fram tills elva, då jag började jobba. Ska jobba natt hela veckan, känns lite konstigt men thank God att tiden går så fort. 
 
Nu ska jag träffa Madde och Sannis en snabbis innan jag beger mig iväg på ett träningspass - tabata ikväll!
 


Glossybox mars 2016


Fick en mars glossyboxen igår och är väldigy nöjd med den, denna månaden också. I denna box fick jag en mascara från Emité make up som är vattenfast och ska ge bättre volym och längd. Kostar 210kr. 
En sminkborste från Luxie beauty som är 100% vegansk och cruelty-free. Passar till rouge, contouring, highlighter osv. Original pris 159kr. 
Schampo och balsam i från märket dove som ska återuppliva skadat hår. Pris för full storlek 35kr/st. 
En ansiktsmask från laino, som ska lugna huden och göra den mindre reaktiv. 25kr.
En test-tandkräm från märket pepsodent, som ska ge vitare tänder efter första borstningen. Ser verkligen fram emot att testa och se om de verkligen stämmer. Orginalpris för denna är 35kr.
Fick även en check från makeup store, 15 minutes strobing class. Det kan bli väldigt intressant.