Byxdress

Hejsan!
Har haft det riktigt trevligt den senaste tiden. I helgen var det gisledagarna vilket var hur kul som helst, även om man inte mådde prima på söndagen av för lite sömn och för mycket alkohol under fredag-lördag. 
Fick iallafall chansen att använda min jumpsuit från H&M som jag köpte när vi var i Växjö. Älskar den, så simpel, snygg och skön att ha på sig! Har även på mig mina nya loafers jag köpte på scorett, från märket Novita. 



Hello

Här var det ett tag sedan jag uppdaterade, jag har tänkt att skriva flera gånger. Men sen har jag glömt av det lika fort. 
Så vad har hänt de senaste veckorna? Knappt ingenting. Jag har jobbat, druckit lite alkohol med mina fina vänner osv. Varit iväg på shoppingtur med Elin, Johanna, Adam och Victor. Fick med mig ett par nya skor hem, en klänning från odd molly och en jumpsuit från H&M. Kan visa bilder lite längre fram när jag ändå har de på mig. Har tagit det väldigt lugnt senaste tiden bara, inte orkat göra så mycket. Myskvällar har det blivit en del av, träningspass och lite annat. 
Däremot har jag mycket att se fram emot. Gisledagarna, jag fyller tjugo, Sanna tar studenten, grillfest and so on. 
Men uppdateringen ska jag bli bättre på, promise.