Saturday

God kväll!
Jag ligger fortfarande i min säng och har verkligen inte gjort någonting idag. Tänkte ta tag i mitt liv och bege mig ut på långpromenad i mörkret, sedan se vad som händer ikväll egentligen. Man märker verkligen att vintern är här för jag är trött konstant, sover bort hela helgerna. wäää, måste börja ta tag i livet. 
Tänkte slänga upp ett inlägg senare och visa vad jag fick i min glossybox. Sedan storstäda mitt rum inför julpyntningen imorgon och sedan beställa de sista julklapparna. 
 
 

Nyligen sedda filmer

Jag och Johanna har under de senaste helgerna kollat igenom riktigt många filmer som kommit ut iår. De absolut bästa har nog varit Djungelboken och The purge: Election year. 
Tarzan som alla har pratat riktigt bra om, var inte så bra som jag trodde. Antar att de va för jag hade alldeles för höga förväntningar. Sen får vi inte heller glömma suicide squad en riktigt bra film, men grym musik och en väldigt snygg joker. 
 
 

Changes

Haft en superhärlig helg, med festligheter, gekås och hockey. Jobbveckan har också varit väldigt bra, äntligen fått ha massa maskiner och hunnit lyssna ikapp mina poddar.

Igår efter jobbet åkte jag direkt upp till frisören. Så skönt att slippa mitt slitna hår med femton färger i. Tanken va att jag skulle ha gråblått hår men blev istället lilagrått och jag är supernöjd. Blev riktigt bra och tror jag kommer trivas i denna färgen ett bra tag! :-)