Hallihallå

Har haft två supersofta arbetsveckor, knappt haft något att göra. Denna veckan har jag varit handledare åt en tjej, så hon har gjort allt mitt arbete. Men det ska kännas skönt att komma tillbaka nästa vecka och ha det lite stressigt igen!

Förra helgen gjorde jag knappt någonting, var på ett forever living party, hjälpt Johanna och Duy med lite renovering och bara tagit det lugnt. Igår åkte vi till Jönköping för shopping, fick endast med mig alkohol och grå hårfärg hem. Ska bli sååå spännande att testa det!

Är nyligen hemkommen från Borås med mamma. Fick mig mig massor av saker hem. En klänning/tunika, skor och massa tröjor. Det mesta ska invigas ikväll då vi är ett gäng som ska till höganloft där DUO JAG spelar! :)

Min nya regnjacka från odd molly. ÄLSKAR DEN.

Sunday Funday

Hej!
Som vanligt är det tomt här. Men förra helgen var vi ett härligt gäng som drack och var på utgång i Värnamo. Supertrevlig kväll. En helt okej jobbvecka och i fredags blev de after work på hotellet med fina vänner. En tripp till Värnamo och sedan massor av filmer hela dagen igår.
Hoppas att denna veckan kommer gå bra och att jag slipper denna oturen jag fått. Svimmade helt utan anledning på jobbet, limmade ihop pannan (hahah). Började denna veckan med att bli sjuk, hög feber, ont i kroppen och halsont. Hoppas det tar slut nu då jag gått runt hela helgen utan en röst. :-)