Nytt från förra veckan.

Beställde den ljusa koftan och linnet från odd molly, går inte låta bli när det är rea. Fick båda för 1600kr! Ännu värre blev det när jag va på a6 i lördags och såg att det var halva priset på allt i butiken, men som "tur va" så va nästan allt i min storlek slut och jag kom endast hem med den blåa koftan för 880kr! KAP. 


Fick även hem två par trosor från Victorias secret, Olivia hade fixat det åt mig i USA. Supersnällis! Blir dock ingen bild på dem.

Förövrigt så är det idag ett år sedan jag började jobba på rosti, det trodde jag aldrig!!

Första inlägget 2017.

Trodde verkligen inte att det skulle gå en vecka innan jag gjorde nästa inlägg, menmen. Jag hade en väldigt bra nyårsafton, massa god mat bjöds det på, musikquiz och andra lekar. Tror inte jag haft en sån här bra nyår sedan jag var en liten plutt. 
Började jobba redan på måndagen och jobbveckan gick kanonbra. I torsdag åkte jag och Johanna till Olivia för lite förfest och sedan utgång på Harrys supertrevligt det med! I fredags gjorde jag absolut ingenting, träffade Vicki för första gången på snart ett halvår. Det var jättemysigt och nu har vi planerat att jag ska komma och hälsa på henne i London, jag ska bara spara pengar och faktiskt ta och boka resa denna gången. 
Tidig uppgång i lördags för att åka till Jönköping med mamma och Tobbe, vi gick runt och kolla på bilar. Hittade en jag veeeerkligen ville ha, men dem pengarna har jag tyvärr inte på konton. Blev en myskväll med Elin, vilket vi inte har haft på flera månader. 
 
Idag har jag hunnit med storstädning av mitt rum och tanken är väl att jag nu ska rensa ur garderoben. See yaaaa