Så var det återigen torsdag.

Blev inringd på jobb förra tisdagen och resten av veckan tog jag det väldigt lugnt. Va återigen på en ny arbetsintervju, så kommer ha två jobb efter nyår vilket känns väldigt gött då dressmann inte har alls många timmar per anställd. Förövrigt har vi julpyntat och julbakat här hemma och färgat tillbaka mitt hår till blont - skitfult, men vad gör det när jag snart ska färga det igen. Så fort jag vet vilken färg jag är sugen på. Lutar åt grått men är mycket möjligt att det blir mörklila eller något. Idag har jag städat, lagat matlådor, tränat och ska strax slå in massor med julklappar. Sen troligen kolla på lite Narcos innan jag skall hämta Johanna från jobbbet :)
Imorgon ska jag bara ta det lugnt, har ingenting planerat iallafalll och på lördag blir det sex timmars jobb. Kommer garanterat vara kaos såhär nära jul.


Kommentarer:

1 jonna:

Ja, såna har jag provat, men dom ger ju inte jättemycket färg. Man kan ju inte gå från mörkhårig till ljushårig :) Det hade ju varit nice om man hade kunnat det från dag till dag!

2 N:

Skönt med massa jobb efter nyår!

3 Ztinas - Motivation att följa dina drömmar:

Grått hår är sjukt snyggt :)

4 Elin:

Kul med pynt och sånt =)

5 bexollila :

Skönt med två jobb ändå ^^

6 Terese:

sv: Tack så mycket!
Kram

7 Skogsraah ☾:

Härligt med en lugn dag :)

8 Emma:

Mysigt med julpynt o julbak! Kan verkligen tipsa om de där saffranssconesen, såååå goda o lätta att göra :D

9 MADDISENJ.SE:

Härligt med ett till jobb, vad är det för jobb?

Kommentera här: