Februari

Här är det lika tomt som vanligt, jag som skulle ta tag i bloggandet.. Fy på mig. 

Förra helgen var jag som sagt på gekås med Elin och Marcus, där jag hittade en hel del. På kvällen åkte jag med Johanna och Felicia till Höganloft för massa party, hade riktigt kul faktiskt och det fick man sota för på söndagen. Men det var bakishäng med massa onyttigheter och bra filmer, vilket gjorde att man inte tyckte allt för synd om sig själv.
 En helt okej jobbvecka har jag haft, men ser fram emot denna veckan då det bara är fyra dagar och att jag slipper stiga upp 04.30 på morgonen. 
Helgen var lugn och för en gångsskull umgicks jag med någon. I fredags var jag i Värnamo med Hanna och Johanna och kollade på hockey, vilket var roligare än jag minns det. Har inte varit på hockeymatch på minst ett år. Hälsade på Carro som flyttat in i sin nya lägenhet efteråt och snackade massa skit. 
På lördagen var jag med Johanna tills hon skulle till jönköping, träffade Elin efteråt och vara softade. Idag har jag inte gjort någonting alls, skulle gjort massa nytta men min ork till att göra något har sprungit iväg. Städade rummet och renbäddade iallafall, ska bara dammsuga osv imorgon innan jobbet. 

Tänkte att jag kanske slänger in en music monday imorgon då jag inte gjort det på evigheter.

Bara älskar ljuset jag köpte med doft av melon och mint, även "målarböckerna" och countoringkitet är något jag är glad att jag köpt! Kommentera här: